--> Яким знакам зодіаку ще тиждень не щаститиме | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Яким знакам зодіаку ще тиждень не щаститиме

0
-5
Яким знакам зодіаку ще тиждень не щаститиме
До 27 червня у Терезів можуть виникнути проблеми з грошима та здоров'ям, Леви відчуватимуть нудьгу та втому від рутини, а Тельців може чекати небезпека у дорозі.

Про це повідомляє тарологиня і прогнозистка Ольга Соломка для OBOZREVATEL.

Терези

Спостерігається якась суцільна вервечка проблем, яким кінця-краю не видно: то щось ламається, то люди дивні трапляються, то виникають питання зі здоров'ям, та й грошей цього тижня у вас на все це бракуватиме.

Телець

Особливу увагу звертайте на дорогу та все, що пов'язано з різними поїздками, бо цього тижня вони для вас можуть бути непередбачуваними та небезпечними. Дотримуйтесь правил дорожнього руху та здорового глузду.

Лев

Як би ви не прикривалися стабільністю, але постійне повторювання одних і тих же рухів таки набридає. І коли ви вже живете і працюєте на автоматі і немає простору для творчості, то це все може призводити до нудьги та втоми.

Діва

Нерви нині – як тугі канати, і вас може виводити з себе будь-яка дрібниця, не кажучи вже про такі важливі речі як гостре слово, сказане про вас. Ви схильні болісно сприймати навіть кривий погляд, кинутий у ваш бік.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні