--> Легендарна співачка МакSим знаходиться в комі та під штучною вентиляцією легень | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Легендарна співачка МакSим знаходиться в комі та під штучною вентиляцією легень

5
6
Легендарна співачка МакSим знаходиться в комі та під штучною вентиляцією легень
Російську співачку МакSим (Марина Абросимова) ввели в стан штучної коми через пневмонію. У виконавиці діагностували сильне ураження легень і низьку сатурацію (насичення крові киснем).

Про це повідомляє "РІА Новини".

Наразі Абросимова під'єднана до апарату штучної вентиляції легенів (ШВЛ). МакSим проходить лікування в одній із клінік у Москві.

"На кисень вона не реагувала, легені не прочищалися, тому лікарем було ухвалено рішення ввести її в кому", – сказано в повідомленні.

Медики вирішили ввести співачку в стан коми, щоб уникнути кисневого голодування. В такому стані Марина Абросимова пробуде кілька днів, водночас прогнози лікарів "досить позитивні".

Після того, як вдасться очистити легені, МакSим будуть поступово виводити з коми і стежити за тим, як її організм реагує на лікування.

Співачка потрапила в лікарню кілька днів тому. Її самопочуття почало погіршуватися, і на концерті 13 червня вона виступала з температурою тіла 39 градусів. На своїй сторінці в Instagram артистка повідомила, що кілька разів здавала тест на коронавірус, однак результат був негативним.

"Нині ураження легень від 40 відсотків, підтвердженого тесту на ковід у мене немає, лікарі кажуть пневмонія", – написала Абросимова три дні тому.

Вона попросила вибачення в шанувальників за те, що виступ, запланований на суботу, 19 червня, довелося скасувати через хворобу.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто це? Для чого мені це знати? Чому ви думаєте що людям цікаво що там на московії?
Відповісти
Світ - не обмежується твоїм селом, світ - набагато більший.
Відповісти
Не "знаходиться в комі", а "перебуває в комі".
Відповісти
З яких пір, вона - "легендарна співачка"?
Відповісти
ой, а шо, супутник V не штрикала?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні