--> З Григорієм Чапкісом попрощались лише 3 зірки. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

З Григорієм Чапкісом попрощались лише 3 зірки. ФОТО. ВІДЕО

0
-9
З Григорієм Чапкісом попрощались лише 3 зірки. ФОТО. ВІДЕО
Вчора, 18 червня, у столиці попрощалися з легендарним українським хореографом і суддею проєкту "Танці з зірками" Григорієм Чапкісом. Церемонія пройшла в Національній філармонії України.

Пр це повідомляє OBOZREVATEL.

В останнє побачити Чапкіса, крім рідних і близьких, прийшли колега за творчим цехом Влад Яма, естрадний співак Павло Зібров, журналіст Дмитро Гордон. Також на церемонію прощання приїхав президент України Володимир Зеленський.

Влад Яма поклав букет троянд до труни Григорія Миколайовича. Він також розповів, яким був для нього Чапкіс і чим запам'ятався.

"Для мене це болюча тема. Тому що він людина з великої літери, справжній маестро, який любив танець, любив життя. У нього завжди горіли очі: на паркеті та за його межами. Він називав мене "мій юний друже". Це спогади, які залишаться зі мною назавжди", - каже він.

Дмитро Гордон і Павло Зібров також віддали шану відомому хореографу і поклали квіти біля його труни.

Також на прощання з Чапкісом прийшов Володимир Зеленський. Президент висловив родичам артиста свої співчуття й згодом поїхав. Його вдалося сфотографувати в фоє Національної філармонії України, де проходила церемонія.

До речі, на жалобній церемонії всі охочі могли написати свої спогади про Григорія Миколайовича і співчуття в книзі пам'яті. Пізніше книгу віддадуть родичам, а на її основі випустять збірку спогадів про легендарного хореографа.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні