--> Чому мільйони українців втратили субсидії | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому мільйони українців втратили субсидії

1
-1
Чому мільйони українців втратили субсидії
Колишній міністр соціальної політики Павло Розенко заявив, що з травня 3 мільйона домогосподарств в Україні позбавлені субсидій. Це відбулося через те, що уряд схвалив нові правила виплат.

Пише Обозрєватєль.

"Для призначення нових субсидій їх потрібно переоформити! Станом на 17 червня в Україні не призначена (не переоформлена) жодна субсидія!" – повідомив Розенко.

Колишній міністр соціальної політики наголосив, що до цього часу обласним управлінням соцзахисту не передано програмне забезпечення для призначення субсидій за новими правилам.

За його словами, уряд вже два місяці не може внести елементарні зміни у програмне забезпечення по субсидіях.

"Наслідки? 6 мільйонів українців (понад 3 мільйони домогосподарств) уже два місяці не отримують субсидії! Ціна на газ для населення зараз втричі вища, ніж у минулому році. А субсидії забрали!" – резюмував Розенко.

Нагадаємо, в Україні з 1 травня діють нові правила для субсидіантів. У дохід вирішили враховувати дивіденди від банківських депозитів. Без допомоги від держави залишили тих, хто купував валюту, проводив багато часу за кордоном або має дачу (якщо оформлена як житлове приміщення) чи два автомобілі.

Також Кабінет міністрів вніс зміни в правила отримання субсидій в Україні. Тепер претендувати на виплати зможуть ті, у кого є до 100 тис. гривень. До цього діяла межа до 57 тис. гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Епоха бідності закінчилася, для простих громадян розпочинається епоха злиднів...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні