«$RааааСh. Гуде ФБ»: Сергій Рижков і Ко Vs Наталка Пахайчук

0
8
«$RааааСh. Гуде ФБ»: Сергій Рижков і Ко Vs Наталка Пахайчук
Написала значить відома українська політикиня Ірина Геращенко пост у ФБ про те, що, мовляв, "устриці вже не є в Україні чимсь екзотичним".

Визнавши, що це добре, пані Ірина розповіла про рецепт приготування запечених устриць у духовці. Написала політична гурманка і про "оливкове масло з часничком", і про "притрусити пармезанчиком". Остаточно ж добила непідготовлені рецептори плебсу рекомендацією поєднати страву з келихом просеко чи розе.



Дійшли ті гурманські витребеньки політичної еліти зі столиці і до
представників провінційного луцького пролетаріату. Принаймні, здається, саме так позиціонує себе пан Сергій Рижков. Він і перепостив допис знаної любительки устриць.

Що тут почалось... "Смоли б гарячої ця повія поїла б. От живе ж сучка при всіх владах. Головне - правильно лягти!" - інтелігентно вставив свої п'ять копійок Alex Shabala.



А от Natalia Pakhaichuk дозволила собі "нахабно" поцікавитись: "Та шо це за більшовизм, пане Сергію?"

Після відповіді Рижкова, от чесно, захотілося взяти багнети і йти на барикади: "Це правда сьогодення. Скромніше треба бути. 40% мажуть дітям бутерброди з одним майонезом.... Без притрушення пармезанчиком".



"Для чистоти жанру" Natalia Pakhaichuk запропонувала висунути заклик розкуркулити та визнала, що не очікувала такої реакції на "просто їжу".

У суперечку знову втрутився Alex Shabala, який натякнув, що Геращенко спочатку краде, а тільки потім купує устриці: "Це не просто їжа а елітарна їжа, куплена за вкрадені з бюджету гроші!"

Пані Пахайчук ще спробувала була нагадати тандему опонентів, що "право писати - це право на свободу думки та слова і воно закріплене в Конституції України". Але народних правдорубів уже було не спинити.

Урезонив обидві дискутуючі сторони ресторатор Володимир Пащенко: "Запечена устриця на любителя) Так само як і жарений оселедець))"



Хто правий у цій суперечці, а хто ні - вирішувати вам.

Ми ж, Волинь24, аби не образити жодну зі сторін мажемо хліб МАЙОНЕЗОМ, але на верх таки
кладемо УСТРИЦЮ. $RааааСh: to be continued)
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні