Скандал - просто шоу? У Кріша і Кока-Кола давня дружба. ВІДЕО

0
-7
Скандал - просто шоу? У Кріша і Кока-Кола давня дружба. ВІДЕО
Не завжди Роналду був таким затятим прихильником вживання джерельної води на противагу газованим напоям.

Про це повідомляє Волинь24.

Соціальні мережі продовжують жваво обговорювати вчинок Роналду на пресконференції перед матчем з Угорщиною. Тоді всесвітньо відомий футболіст відставив від себе пляшки з напоєм Кока-кола і закликав пити просту воду. Вчинок масово обговорюють, а відео стало вірусним в Інстаграм і ТікТок.

Позначилась вихідка лідера збірної Португалії і на акціях компанії: Кока-Кола за 30 хвилин після конференції втратила майже чотири мільярди доларів.

Втім, архіви Мережі мають підтвердження того, що не завжди Роналду був таким затятим прихильником вживання джерельної води на противагу газованим напоям. Більше того, у далекому (13 років тому) 2008-у Кріш сам активно рекламував згаданий напій.

А може це і взагалі була продумана акція Кока-Кола? Здається, про компанію давно так багато не говорили, а реклама від вчинку відомого португальця перекриє всі тимчасові збитки.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні