Захистився і з'їв: у Японії винайшли їстівні маски. ФОТО

0
-5
Захистився і з'їв: у Японії винайшли їстівні маски. ФОТО
У світі, після початку пандемії, з’явилися захисні маски з діамантів, золота та інших коштовних металів та каміння. Проте цього разу Японія представила абсолютно нові засипні маски, які можна з’їсти.

Про це пише УНІАН.

Розробники їстівних масок запевняють, що таких винахід теж може вберігати людину від вірусів. За основу специфічної маски лягла динна булка, яка є традиційною японською випічкою.

Вчені провели дослідження і переконалися, що хліб може захищати від мікробів не гірше ніж звичайна медична маска завдяки своїм цупким волокнам.

У комплекті налічується п’ять масок, які коштують 16 доларів. Проте автори запевняють, що верхній шар їсти не можна, інакше маска втратить свої захисні властивості.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні