--> Віктор Вацко про «конфлікт» Марлоса з Ярмоленком: «Це - абсолютний п***ьож!!!» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Віктор Вацко про «конфлікт» Марлоса з Ярмоленком: «Це - абсолютний п***ьож!!!»

0
5
Віктор Вацко про «конфлікт» Марлоса з Ярмоленком: «Це - абсолютний п***ьож!!!»
Після поразки збірної України від Нідерландів (2:3,) головний редактор журналу "Футбол" Артем Франков заявив про "чоловічу розмову" у роздягальні між Андрієм Ярмоленком і Марлосом.

Про це повідомляє Волинь24.

Мовляв, перший висловив претензії другому, щодо неактивної гри у відборах, неправильних переміщеннях і таке інше. Інформація про конфлікт у збірній стала ширитись ЗМІ і навіть дійшла до авторитетного німецького журналу Більд.

Відреагував дописом в Інстаграм на такі чутки і відомий футбольний експерт та коментатор Віктор Вацко.

"Говорив із різними людьми, наближеними до нашої збірної. Розмовляв з Ярмолою. Всі в один голос твердять: ніякого конфлікту Ярмоленко-Марлос і близько не було!" - написав Вацко.

У розмові із коментатором Ярмоленко сказав, що з Марлосом взагалі після гри не розмовляли, а ніякого конфлікту і ніякої напруги в роздягальні збірної немає.

"Я не розумію, НАХЄРА розганяти фейкову історію про нашу команду нашим же медіа перед найважливішим матчем турніру? НАХЄРА нагнітати, щось із чогось висмоктуючи??? Якби це мало під собою бодай хоч трішки правди. Але ж це - абсолютний п***ьож!!! З такими «друзями» і ворогів не треба!" - резюмував Вацко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні