Чому ПриватБанк масово блокує картки

2
-4
Чому ПриватБанк масово блокує картки
Сервіс одного з найпопулярніших банків України вже не вперше дає привід для негативних коментарів у мережі. Цього разу неприємність сталася із клієнткою, що намагалася оплатити послуги Нової Пошти з рахунку ПриватБанку.

Інформує GSM.

Про те, що трапилося, жінка розповіла у коментарі на сайті Мінфіну. Вона саме оплачувала рахунок за послуги Нової Пошти. Потрібна сума виявилася більшою, ніж інтернет-ліміт її картки. Розцінивши таку операцію як підозрілу, банк, не проводячи додаткову процедуру ініціалізації, просто заблокував картки та фінансовий номер клієнтки.

Додзвонитися до служби підтримки без фінансового номера було складно. Отож клієнтка спілкувалася із працівниками банку у чаті. Щоб відновити доступ принаймні до однієї картки, жінці довелося близько години листуватися зі службою підтримки ПриватБанку. Щодо фінансового номера, то для його розблокування потрібно було скористатися терміналом або ж навідатися до відділення банку.

До всього виявилося, що серед заблокованих банком карток була й картка «Юніора», якою користується син громадянки. А її відновити можна лише з Приват24 хлопчика, або шляхом здійснення дзвінка з його номеру телефону.

У кінці свого гнівного коментаря жінка констатувала, що це вже далеко не перша її «пригода» з фінустановою, і вона, при нагоді, із задоволенням змінить банк.

Представники банку, відповідаючи на коментар, запевнили жінку, що такі заходи покликані убезпечити рахунки клієнтів. Отож, ПриватБанк діяв виключно у її інтересах.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нехай подякує що з її картки не списали пару тисяч
Відповісти
думати головою потрібно,а не вимагати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні