--> Український телеведучий влаштував пікнік на оборонній вежі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Український телеведучий влаштував пікнік на оборонній вежі. ФОТО

0
6
Український телеведучий влаштував пікнік на оборонній вежі. ФОТО
Ведучий тревел-шоу «Орел&Решка» на Новому каналі Антон Зайцев вирушив на пошуки пригод у незвичайний регіон Грузії — Сванетію. Там він виліз на оборонну вежу і навіть влаштував на даху пікнік з грузинською випічкою.



Про це Волинь24 повідомили у пресбюро Нового каналу.

Сванських оборонних веж збереглося близько 200 штук по всій Сванетії. Найдавнішим перевалило за тисячу років, а наймолодшим — понад 200.



"Вежі служили для оборони від ворогів, у них немає традиційного входу і немає дверей. Туди можна було потрапити тільки підземними тунелями, які йшли з дому", — розповів Антон.

Ведучий побував у музеї одного з найвідоміших і багатих родів Сванетії — сім'ї Маргіані, який складається з будинку, чотирьох веж, родинної церкви та кладовища. Там йому і вдалося залізти на дах однієї з веж.



"Ходять чутки, що і в мирний час сванські вежі не були порожніми, а служили місцем для інтимних зустрічей", — відзначив ведучий.

Антон Зайцев виліз на дах вежі і навіть влаштував там пікнік з грузинською випічкою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні