--> Мама-горила познайомила жінку зі своїм малюком. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Мама-горила познайомила жінку зі своїм малюком. ВІДЕО

1
-13
Мама-горила познайомила жінку зі своїм малюком. ВІДЕО
Нещодавно у зоопарку Франкліна в місті Бостоні, трапився інцидент, який вразив серця любителів тварин. Мама-горила привела свою дитину назустріч матері-людині разом з її новонародженим малюком.

Про це пише Nspirement.

Майкл Остін разом зі своєю дружиною Емеліною та їх новонародженим сином Каньйоном, відвідали Бостонський зоопарк «Франклін Парк».

Спостерігаючи за вольєром в зоопарку, вони побачили самку горили. Кікі була там зі своєю 7-місячною дитиною на ім’я Пабло. Подружжя зазначає, що горила дивилася на людську дитину з емпатією та любов’ю. Кілька хвилин спостерігаючи за людським малюком зблизька, Кікі повернулася назад і принесла власну дитину, щоб показати його людям.

«Моя дружина підняла нашого сина, щоб показати Кікі, яка знаходилася з іншого боку огорожі. Потім Кікі схопила Пабло і поклала його на ногу, щоб перенести до нас. Вона розмовляла з нами своїми руками. У нас із дружиною сльози на очах», - зазначає Майкл.

Коли Емеліна піднесла сина до скла, Кікі спробувала підняти і облизати його. Емеліна та Кікі провели деякий час разом по обидва боки скла, розділяючи зв’язок, який здатні відчувати лише матері.

Я просто була в захваті. Кікі намагалася погладити обличчя крізь скло і взяти за руку. Просто найкрасивіша річ. Ви б бачили емоції в її очах», - зазначає Емеліна.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а виглядає так, що жінка похвалилась своєю дитиною перед горилою
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні