--> Українська компанія назавжди перевела співробітників на віддалений формат роботи | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Українська компанія назавжди перевела співробітників на віддалений формат роботи

0
0
Українська компанія назавжди перевела співробітників на віддалений формат роботи
Українська компанія Grammarly прийняла рішення назавжди перевести своїх працівників на гібридний формат. Компанія перейшла на віддалений формат роботи в березні 2020 року, коли розпочалась пандемія COVID-19.

Про це повідомляє Ain.

Цікаво, що спочатку співробітників планували повернути в офіси, як тільки пандемія стихне. Однак згодом вирішили переглянути формат роботи взагалі.

У чому сенс нового формату

Члени команди протягом року будуть періодично зустрічатися з колегами для особистої колаборації. Зокрема, причиною може бути стратегічне планування або запуск проєктів.

Зустрічатимуться співробітники щоквартально в одному з хабів Grammarly:

у Києві;

у Сан-Франциско;

у Нью-Йорку;

у Ванкувері.

Гібридний формат роботи полягає в тому, що співробітники, які захочуть працювати з офісу, зможуть це робити.

Всі члени однієї команди перебуватимуть в 3 суміжних часових поясах з одним хабом. Це забезпечить щонайменше 6 годин перетину під час робочого дня для швидкої комунікації та зручної організації онлайн-зустрічей, – сказали в компанії.

Що це за компанія

Українську компанію ще у 2009 році створили кияни Олексій Шевченко і Максим Литвинов. Онлайн-сервіс допомагає у написанні текстів англійською мовою.

У 2019 році Grammarly залучила 90 мільйонів доларів інвестицій у другому раунді. Загальна оцінка Grammarly перевищує 1 мільярд доларів.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні