«Маска державника одразу спала»: Порошенко про патріотизм Зеленського. ВІДЕО

3
-1
«Маска державника одразу спала»: Порошенко про патріотизм Зеленського. ВІДЕО
Екс-президент України Петро Порошенко емоційно висловився про те, що депутати монобільшості атакують закон про мову. Він зазначив, що це виглядає цинічно, тому що робиться напередодні 30-ї річниці Незалежності України.

Про це Порошенко розповів під час виступу на засіданні погоджувальної ради.

«Режисери 95-го кварталу спробували приміряти Зеленському маску державника, але щойно державні інтереси вступили в конфлікт з комерційними розрахунками, маска державника одразу спала. Бо український патріотизм для нього кінчається там, де починаються російські гроші за показ «Папіка» 95-го кварталу, який продається на російському ринку», - каже Порошенко.

Також 5-й президент України зазначає, що лише на словах Зеленський бореться з олігархами.

«Це на словах ви робите піар, нібито, на боротьбі з олігархами, а на практиці – лобіюєте інтереси каналу олігархів, який планував і планує заробляти на цьому продукті Зеленського», - зазначає Порошенко.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не подобається мова-шуруй до Ростова!
Відповісти
Це_два чоботи пара.
Відповісти
"Бляха-муха", що в країні більше проблем немає з економікою,з корупцією, із зовнішньою політикою, з ворогом на окупованій території? Ні примахалися знову до мови!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні