Культовий мем з собакою продали за 4 мільйони доларів

0
-5
Культовий мем з собакою продали за 4 мільйони доларів
Відомий всім мем Doge став найдорожчим мемом та побив рекорд. На NFT-аукціоні його продали за понад 4 мільйони доларів.

Про це повідомляє NBC News.

Продали мем знаменитого схвильованого собаки у п'ятницю, 11 червня. Виставили його на аукціон на сайті Zora у вівторок, 8 червня.

Переможця – Pleasrdao – було названо в п'ятницю із заявкою на 1696,9 криптовалюти Ethereum, вартість якої становить приблизно 4 мільйона доларів.

Мем продала Ацуко Сато, власниця популярного пса Кабосу. Фото собаки поширилось по мережі в 2013 році як мем із використанням накладеного тексту Comic Sans для опису вигаданого внутрішнього монологу собаки. Це швидко стало одним з найбільш розповсюджених зображень в інтернеті. Усі ділилися фотографією собаки, придумуючи власні смішні фрази.

Після того, як мем став популярним у 2013 році, 2 інженери-програмісти створили криптовалюту, яку назвали Dogecoin – це був жарт на честь мему.

Doge приєднується до ряду інших мемів та вірусних відео, творці яких здобули популярність завдяки продажам NFT.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні