Ціна розплати Путіна за воєнну агресію проти України. ВІДЕО

2
-5
Ціна розплати Путіна за воєнну агресію проти України. ВІДЕО
Андрій Піонтковський, який є російським політиком і журналістом розповів про ймовірний фінал переговорів Байдена з Путіним.

Про це Андрій розповідає в коментарі для каналу Еспресо.

Експерт зазначає, що Україну Путін втратив, а його стратегічний план захоплення терпить повний провал.

«Україну Путін втратив повністю. Його конструкція «Русского мира» терпить повний провал. Байден назве ту ціну, яку Путіну доведеться заплатити за воєнну агресію проти України. Ця ціна смертельна для путінського режиму. Але він, торгуючись з Байденом, буде всіляко чіплятися за мінські угоди», - каже Андрій.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрій Піонтковський, по-перше закоренілий єврей, а не росіянин, по-друге давно вже втік з Росії до США, де і проживає, бо за свої публічні заклики до здійснення екстремістської діяльності, та повалення влади, здійснені з використанням засобів масової інформації - міг би сісти у тюрму і надовго. Так що писати, що деяки росіяни навіть зневажають свою владу тут зараз недоречно. Піонтковському місце саме в Америці, США приймає всіх таких, хто русофоб та ненавидить Росію. США на цьому заробляють світовий піар, у них вся державна зовнішня політика русофобська.
Відповісти
Ну для початку оті "мінські угоди" кремль має виконати , зокрема "1", " 2" пункти.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні