Більше ніж у Кличка: яку зарплатню отримує мер Луцька

11
4
Більше ніж у Кличка: яку зарплатню отримує мер Луцька
Стало відомо, що міський голова Луцька Ігор Поліщук має одну з найбільших зарплат серед мерів України.

Про це пише Волинь.

Середня заробітна плата голів міст України становить 53 тисячі гривень на місяць.

До рейтингу найвищих зарплат мерів потрапив і міський голова Ігор Поліщук, зарплата якого становить 77 тисяч гривень.

А ось, для порівняння, зарплата мера Києва Віталія Кличка становить 60 тисяч гривень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пора цій владі відмовитись від зарплат взагалі та працювати виходячи із того, яка у тебе в регіоні або в місті ситуація+обстановка. Наприклад середня зарплата по Україні - 11446 грн., якщо у твоєму місті чи регіоні у працюючиих людей вища зарплата то керівник регіону, міста отримує бонус. Якщо рівень життя у твоєму місті, регіоні вищий за середньоукраїнський показник - отримуй керівник другий бонус, і так далі по всім сферам життєдіяльності конкретного мста або регіону. Ось так повинна складатись зарплата чиновника даного рангу. Погіршився рівень життя лучан, впала зарплата на підприємствах та установах нижче середньоукраїнського показника не отримує місячну зарплату мер, чиновник або керівник регіону чи окремого міста. Мудрий чиновник у якого в місті чи регіогі життєвий рівень кращий за інші регіони держави, нехай той мер отримує хоч 150-500 тисяч грн. зарплати. Незабезпечує мер належний рівень життя людей, то яка до біса йому зарплата. За що???
Відповісти
полі-палиця, будучи радником пустоцвіта, добре вивчив як бюджет дерибанити
Відповісти
Зарплата є і отримує її стабільно, і в повному обсязі. А от біда в тому,що роботи ніякої не видно,крім пр-кту Волі. Що вже всі прибудинкові території і тротуари в місті відремонтовані? Вулиці в новому асфальті?Сморід в місті, йому не під силу ліквідувати його. Не ту ношу обрав ти хлопче для себе.
Відповісти
Пучок від палиці , не більше.а гребти собі вони вміють. Дурні лучано і все.
Відповісти
ЛУЦЬК СТАЄ,ВСЕ ГАВНІШИМ І ГАВНІШИМ!
Відповісти
Хто такий Кличко? Вього-навсього боксьоришка з якимсь там світовим статусом + мер якогось там СМТ Київ. А от ГОША - світоч юриспруденції, штангопіднімун, на ровері покатун, за рахунок 2-ї лікарні + віджатий пологовий коронопобедун, церкву в школу запихун, синагого дар і прочая і прочая. Зрештою - палицевих вказівок виконун. А це - найголовніша перевага над Кличко!
Відповісти
а ще любитель відкатів на тендерах, дозволах, дерибану земельки
Відповісти
Може то і нам на мерів податися?
Відповісти
треба спочатку в якусь мафію вступити
Відповісти
В "майбасі" двері ще відкрито?
Відповісти
Як казав наш Український класик: маємо те що маємо. Додам Палице-Волинське князівство і всіх рабів партії "за життя". Ура свідомим Волинянам. Вперед до смороду, сміття і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні