Їхав у маршрутці, а заплатив за таксі: лучанин скаржиться на роботу Сіті Кард

3
-11
Їхав у маршрутці, а заплатив за таксі: лучанин скаржиться на роботу Сіті Кард
Лучани продовжують скаржитися на помилки у роботі валідаторів Сіті Кард у громадському транспорті Луцька. З такою проблемою до редакції «Волинь24» звернувся пан Павло. Аби повторно не потрапити у неприємну ситуацію та застерегти інших пасажирів, чоловік просив допомогти вияснити, чому при оплаті за проїзд у нього відбулося кількаразове списання коштів.

Як розповів пан Павло, при спробі сплатити за проїзд у міській маршрутці банківською карткою на табло валідатора чотири рази висвітилася помилка, а на п'ятий раз списання коштів все ж таки відбулося.

«Уже вийшовши з маршрутки я побачив у банківському додатку, що з рахунку зняло кошти за п’ять поїздок. Тобто, попри те, що валідатор показував помилку, при кожному прикладанні картки знімало кошти. Проте за одну поїздку гроші все ж таки повернули на рахунок. Таким чином я доїхав до роботи у маршрутці за 24 гривні, замість 6, а це ще не враховуючи комісію», - розповів чоловік.



Працівники офісу Сіті Кард у коментарі «Волинь24» повідомили, що списання коштів за проїзд відбувається при кожному прикладанні картки до валідатора. Якщо кошти знялися на стороні банку, то вони потім повторно банку повертаються.

«Так, є така ситуація, коли за той маленький проміжок часу, що ми даємо на обробку інформації (оплата проїзду може здійснюватися лише на дві зупинки), відбувається сторнування операції, але навіть не з нашої сторони. А якщо у людини є якісь нюанси з електронними квитками, то людина може зателефонувати до нас, повідомити номер електронного квитка, коли їхала, помітила проблему й оператор передивиться історію руху коштів, і побачить, чи дійсно людина двічі приклала картку.

З приводу саме вашої ситуації чоловіку краще підійти в Сіті Кард з банківською випискою, де буде вказано, що протягом короткого часу було знято декілька разів кошти за проїзд. І тоді з’ясуємо чи це було на стороні банку, чи на нашій.
Однозначно сказати по банківській картці неможливо, оскільки вона має певні персональні дані, які ми не зберігаємо у системі. А зберігаємо лише транзакції», - інформували у центрі підтримки користувачів.

За словами працівниці Сіті Кард на повторну оплату за проїзд дається доволі короткий проміжок часу.

«В онлайн-режимі оплатити можна повторно через 10 секунд, протягом яких людина може просто тримати картку біля валідатора не відриваючи руки, що може призвести до повторного зняття коштів. А в офлайн-режимі списання коштів проводиться при кожному прикладанні картки. Але у цьому випадку валідатор обов’язково повідомить, що транзакція успішна, при цьому не показуючи інформацію про суму зняття та залишок», - розповіла працівниця офісу Сіті Кард.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ви знаєте що таке онлайн/офлайн?
Відповісти
помилка - байдуже, якщо у вас були гроші на картці - вам не варто перейматись, списало гроші - повезло сітікарду, не списало - повезло вам. Ви - не відповідаєте за роботу системи.
Відповісти
Нє вєрю!!! Киичав якийсь актор. Навіть, якщо і так,- поступайте, як мудиий єврей:"СпасіБог, что взял дєньгами"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні