--> Вакцинація не рятує: столиця країни знову йде на локдаун | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вакцинація не рятує: столиця країни знову йде на локдаун

2
-4
Вакцинація не рятує: столиця країни знову йде на локдаун
У столиці країни стався одни з найбільших спалахів COVID-19 з моменту початку пандемії.

Про це повідомляє УНН.

Незважаючи на повну вакцинацію більше половини населення, у столиці Чилі Сантьяго стався спалах коронавірусу. Щоденна кількість випадків захворюваності у Чилі зросла за останні чотирнадцять днів на 17% по всій країні та на 25% у столичному регіоні. У зв'язку з цим, чилійські органи охорони здоров'я оголосили локдаун у головному місті країни.

Ліжка інтенсивної терапії в столичному регіоні заповнені на 98%, а медсестри "перебувають на межі виснаження". Про це заявив президент Чилійської національної федерації асоціацій медсестер Хосе Луїс Еспіноса.

І це в той час, коли Чилі має один з найвищих показників вакцинації у світі. Близько 75% з 15 мільйонів жителів вже отримали принаймні одну дозу вакцини, і майже 58% повністю щеплені.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скоро буде те саме в Україні. Такого бути не може, щоб сусіди поряд з Україною реєстрували по 10-13 тисяч хворих на добу: ЄС, Росія, Білорусія, а в Україні реєструють всього 500-1000 чоловік. Цей новий міністр охорони здоров'я тупо надав вказівку не проводити маштабні тестування населення задля того, щоб не створювати ненормальної обстановки щодо коронавірусу в державі. Ось побачите, що буде в кінці літа, знову новий величезний спалах коронавірусу.
Відповісти
Б л я д с к а я Росія допоможе зі спалахом коронавірусу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні