П'єте сік три дні - і худнете ще два тижні

0
24
П'єте сік три дні - і худнете ще два тижні
Дієтологи давно не є прихильниками рідких дієт, оскільки тоді в організм не поступає необхідна кількість корисних речовин: вітамінів, антиоксидантів, білків та жирів. Однак питання впливу соку на організм людини постійно перебуває в полі зору фахівців. Згідно з результатами останніх досліджень, вживання соку протягом трьох днів поспіль, стимулює зниження ваги.

Про це повідомляє 24 канал.

Чому соки допоможуть схуднути і ще й оздоровлять

Згідно з новими даними, вживання будь-якого соку позитивно впливає на баланс мікроорганізмів в кишківнику. Все тому, що до складу овочів й фруктів входить клітковина. До того ж у великій кількості. Це означає, що ви не тільки будете худнути, але й покращите роботу кровоносних судин, швидше відновлюватиметеся після тренувань, завдяки припливу кисню до м'язових тканин.

Овочеві соки з яскравих продуктів багаті на антиоксиданти–поліфеноли, які виводять і токсини, і порожні калорії, і шкідливі кишкові бактерії. Вживання навіть однієї порції соку (особливо з буряка) на день додає клітковини та дозволяє кишківнику відновитися після вживання жирної їжі та алкоголю.

Як проходило дослідження

Під час дослідження вчені вирішили вирахувати, скільки ж днів потрібно, щоб "очистити" організм. Уже на 4-ий день дієти показники учасників експерименту значно покращилися.

В ході дослідження 20 дорослих людей вживали овочеві соки впродовж 3-х днів. Наступні 14 днів вони повернулися до звичного харчування. Попри це, до кінця експерименту всі добровольці продовжували втрачати вагу.

"На 4-й день ми спостерігали суттєве зниження ваги та індексу маси тіла, – повідомили автори дослідження, – ефект зберігався до 17-го дня експерименту".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
24

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні