Дискваліфікували за вузькі очі: расизм у спорті

0
-1
Дискваліфікували за вузькі очі: расизм у спорті
Сербська спортсменка Санья Джурджевич покарана за расистський жест щодо команди Таїланду, а її федерація заплатить 22 тисячі доларів штрафу.

Пише Сьогодні.

Сербська волейболістка Санья Джурджевич дискваліфікована на дві гри, а федерація волейболу Сербії оштрафована на 22 тисячі доларів за расистський жест спортсменки в матчі волейбольної Ліги націй з командою Таїланду (3:0).

23-річна дівчина "спародіювала" азіатський розріз очей.

Міжнародна федерація заявила, що покарання не може бути оскаржене.

"Це було недоречно? Так. Це був расистський жест? Так. Але ми стверджуємо, що не було жодного наміру або злого умислу. Молода волейболістка не усвідомила важливості цього жесту, – заявили раніше в федерації волейболу Сербії. – Але наші дівчата аж ніяк не расистки. Санья визнає свою помилку і відразу ж вибачилася перед всією командою Таїланду. Вона тільки хотіла показати своїм товаришкам: "Давайте почнемо грати в захисті, як вони". Вона не мала на увазі якоїсь неповаги"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні