Як розпізнати сигнали жінки, яка хоче сексу

3
-4
Як розпізнати сигнали жінки, яка хоче сексу
Такі сильні (особливо останнім часом) жінки, дуже часто соромляться сказати про те, що їм хочеться сексу. Але жіноче тіло видає те, що соромляться сказати уста. Є деякі маркери, за якими чоловік зможе це зрозуміти.

Про це пише gazeta.ua.

Є кілька ознак, за якими хлопець може зрозуміти бажання жінки.

Тактильний контакт

Важливу роль грає тактильний контакт. Якщо дівчина дозволяє себе торкатися – це вже означає, що вона дає дозвіл увійти в особистий простір. Ну, а якщо погладжування рук, плечей, волосся відбувається без перешкод з боку партнерки - це вже сигнал до того, що пора переходити до наступного етапу.

Інтимні теми

Ще одна ознака прихованого бажання - інтимні теми. Теоретичні розмови про секс підігрівають інтерес до практичних занять. Дівчина не буде розмовляти з "просто другом" про свої вподобання у ліжку. Якщо вона почала говорити про інтим, то цілком не проти перейти до конкретики - більшої близькості. Водночас, перед першим сексом із нею не треба одразу обговорювати сексуальні експерименти. Це може її налякати.

Вбрання

Звертайте увагу на те, як вона вдягається на зустріч з вами. Жінки-дівчата часто створіння аж надто продумані і секс для них дуже рідко (як не прикро) є спонтанним. Панянки, як правило, готуються до такої події завчасно. На прогулянку з просто хлопцем у френд-зоні жінка не одягне коротку сукню, підбори і глибоке декольте.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нуу, підбори, коротка сукня, декольте. Та літом ну майже всі так ходять.
Відповісти
значить всі недот*хані)
Відповісти
Ублюдская статься, автор сексист и лох и девственник
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні