--> ПриватБанк блокує картки | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

ПриватБанк блокує картки

2
11
ПриватБанк блокує картки
Останнім часом клієнти ПриватБанку не надто задоволені обслуговуванням державної фінустанови. У мережі з’являється все більше коментарів щодо незрозумілих операцій із кредитними рахунками клієнтів.

Пише GSM.

Справедливо буде зауважити, що блокування картки «Універсальна» часто пов’язане із протермінуванням виплат заборгованості за кредитом. Та мають місце і випадки блокування кредитних карток без будь-яких реальних причин. Працівники ПриватБанку у відповідь на запитання обурених клієнтів посилаються на договір та запевняють, що своє рішення банк обов’язково перегляне згодом.

Тим часом невдоволення власників карток державного банку зростає. Клієнти не бачать сенсу в користуванні «порожніми» кредитками та розмірковують про відкриття карток в інших банках.

Один із постійних клієнтів ПриватБанку розповів, що користується карткою «Універсальна» вже близько 10 років, постійно дотримуючись усіх правил щодо кредиту. Та лише один випадок із протермінуванням платежу призвів до того, що банк заблокував кредитний ліміт користувача.

Незважаючи на негайне погашення заборгованості, кредитоспроможність клієнту так і не повернули. Працівники установи лише пообіцяли, що рішення стосовно кредитного ліміту буде переглянуто «у майбутньому».

Ще один випадок «обнулення» кредитного ліміту, згідно із коментарями постраждалого клієнта у мережі, стався й зовсім без причини. Власник картки стверджує, що заборгованостей по кредиту він не мав, а ситуацію з блокуванням кредитної картки пов’язує зі ставленням ПриватБанку до внутрішньо переміщених осіб.

Представники фінустанови й цього разу не вжили негайних заходів. Натомість порадили клієнту створити запит на збільшення ліміту кредитної картки у Приват24 та очікувати рішення банку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо клієнт банківської установи з категорії позичальника перейшов у категорію злісного боржника, то йому любий банк заблокує всі карти задля того, щоб такий неплатоспроможний клієнт прийшов до банку подивитись на свою кредитну історію.
Відповісти
Все частіше розчаровуюсь у роботі банкоматів від Приватбанку: через раз не приймає картку, не можна зняти готівку і т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні