Ігор Поліщук назвав причину смороду в Луцьку

4
-5
Ігор Поліщук назвав причину смороду в Луцьку
Вчора, 8 травня у Фейсбуці з'явився пост з питанням "Що за сморід по ночах у Луцьку? Неможливо балкон чи вікна відкрити".

Про це написала Ольга Лаврентьєва у групі "Наш Луцьк".

Лучан давно тривожить це питання, тому голова міста, Ігор Поліщук розгорнуто відповів на питання:

“Проблема неприємних запахів є комплексна. Однак, одним із суттєвих джерел є робота очисних споруд. Очисні споруди збудовані в 1973 році і ща цей час жодного разу не ремонтувалися, ні поточно, ні капітально.

За 47 років такої експлуатації вони прийшли в критичний стан. Більше того, до 2019 року понад 10 років фактично не вивозився мул з мулових карт, що значно погіршило ситуацію із запахами.

Із 2017 року наша команда працює над отриманням коштів на капітальну реконструкцію очисних споруд. Станом на сьогодні завершується процес отримання близько 11 мільйонів євро від Європейського інвестиційного банку на капітальну реконструкцію очисних.

Роботи по їх реконструкції розпочнуться в 2022 році. Разом з тим КП «Луцькводоканал» починаючи з минулого року і сьогодні вживає максимальних заходів щодо мінімізації запахів з очисних, про що детально буде повідомлено сьогодні на сторінці КП «Луцькводоканал».

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
що сморід дійшов вже до туретчини
Відповісти
Смердить дощова каналізація, але дорого і тому замовчують та переводять стрілки на очисні або цукровий завод. Бездарна влада.
Відповісти
Це смердить міська влада
Відповісти
І ті не доумки, що за них голосували.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні