«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Лиса

0
-6
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Лиса
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Ірина Лиса.

Ірина Лиса (ty4ka_ira) – відома луцька блогерка з аудиторією в 160 тисяч!

Ірина позиціонує себе «тією, хто зберігає традиції». А основна тематика її блогу – це виховання дітей та смачні рецепти.

Блогерка почала вести свою Інстаграм-сторінку ще у 2016 році, чим займається й до сьогодні.



Виховання дітей і не тільки

Ірина – щаслива дружина та матуся двох прекрасних дівчаток. Ще під час вагітності майбутня мама ділилась усім «наболілим», давала поради вагітним та детально показувала процес підготовки до родів: походи до лікарень, аналізи, купування речей для довгоочікуваної дитинки та багато чого іншого.

Користувачі стежать за стосунками сестричок, за тим, як вони ростуть, розвиваються та досліджують світ. А їхня матуся розповідає про процес виховання, та як знаходити час на себе.

Бути собою

Ірина не соромиться піднімати інтимні та болючі теми у блозі. Вона легко ділиться своїми переживаннями та вважає, що ховатися від цього не можна і кожен сам обирає, де поставити кому.

«Ви думали над тим, скільки заборон тримає наша голова? А скільки чужих думок ми сприймаємо за свої?

Скільки таких страхів жує кожного дня наша свідомість?

Повірте, навіть те, що нас вбиває, стає рідним на якийсь час. Чи то біль, чи то страх, чи то незручність будь якого роду. З цим всім добре, коли звикаєш», - пише блогерка.



Хороша дружина та домогосподарка – яка вона?

Не дивлячись на відповідальність, обговорення зі сторони та потреби інших молода матуся не забуває дбати про себе. Вона закликає всіх жінок усвідомити, що хоч іноді, але потрібно знаходити час і для себе.

Ірину по праву можна назвати ідеальною дружиною. Вона справно виховує двох доньок, має прекрасні стосунки з чоловіком, чудово справляється з господарством та смачно готує.

На сторінці окреме місце займають доступні та апетитні рецепти. Блогерка ділиться інструкціями з приготування курячих рулетиків, шарлотки, кексів, пирогів та багатьма іншими. Навіть розбещений гурман знайде щось на свій смак!



Завдяки блогу Ірини Ви зрозумієте, що батьківство – це не так страшно, як здається. А сучасне материнство дозволяє приділяти собі достатньо часу і прекрасно почуватись.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні