Ощадбанк заблокує всі зарплатні та пенсійні картки

3
-7
Ощадбанк заблокує всі зарплатні та пенсійні картки
В Інтернеті з’явилися скарги клієнтів на роботу «ОщадБанку». З невтішних відгуків на форумах сайту «Мінфін» стало відомо, за що фінансова установа може заблокувати зарплатну та пенсійну картки.

Інформує GSM.

Один із клієнтів структури повідомив, що має кредитну та пенсійну картки. На кредитці є заборгованість, тому система заблокувала пенсійну картку. Але інформаційний центр відповів, що згідно з договором кредитування, банк може це зробити, хоча ці дії, на думку клієнта, не відповідають закону, тому що пенсія – це соціальна виплата.

Також представники «ОщадБанку» пояснили, що клієнт має можливість переказувати кошти з пенсійної картки на кредитку, і це не буде блокуватись. І коли клієнт переказав необхідну суму для того, щоб повернути кошти фінансовій установі, банк накрутив ще відсотки на свій розгляд.

Клієнт пише в мережі, що переказував ту суму, на яку вказав оператор технічної підтримки, але «ОщадБанк» скинув гроші с пенсійної картки на кредитку, і потім заявив, що тепер цими коштами можна користуватись. «Це повне свавілля! Ощад поверни мої гроші!», – пише користувач.

Але інші підписники форумів не стали сторону потерпілого клієнта. Вони порадили віддавати кредит, або змінити банк, хоча в інших установах таке теж може бути. Також при оформлені карток клієнт підписує договір ДКБО, згідно з яким, банк може списувати з пенсійних та зарплатних карток кошти, щоб ліквідувати кредитну заборгованість. Але з відсотками робітники фінансової установи намудрили, тому треба з цим розбиратися.

Виходить, що «Ощадбанк» може заблокувати карткові рахунки, якщо користувач має кредитну заборгованість. При звертанні до фінансової установи, за допомогою представників буде переказана потрібна сума, але можуть і списати відсотки. Тому, якщо виникли такі проблеми, то треба піти в банк і вирішити цю проблему.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І правильно зробить банк! Гроші береш чужі, а віддаєш свої. Ось такий наш український менталітет: тільки би зайняти гроші, а віддавати не буду, бо в мене немає чим віддавати. Тоді не бери!???. А тому коли взяв кредит, то повинен був знати, що у позичальника є пільговий період, щоб користуватись кредитною картою і досить достатньо часу, щоб знайти гроші та погасити кредит по карті. Завжди клієнту необхідно всі плюси та мінуси брати до уваги, вибачте на халяву тільки оцит солодкий. Так що правильно зробить ощадбанк, коли можливо заблокує такому боржнику всі карти (кредитку+пенсійну), бо клієнт, як позичальник небажає добровільно погашати борги, а тому переходить із розряду позичальників у боржники. Я вам так скажу, багато розуму не треба, щоб розтриньками чужі гроші. Ти зароби свої та тринькай!!!?
Відповісти
Так, банкіри себе не образять. Платиш за комірне то за кожен пункт проплати беруть по 20гривень даже якщо оплачуєш копійки. А зараз як навмисне отих "пунктів" повписували аж забагато.
Відповісти
Якщо небажаєте мати справу з банками, то попробуйте зайняти гроші в сусідів. Думаю, що через місяць або другий ви будете самі, як тінь ходити біля свого будинку, заходити+виходити з квартири так тихо, щоб не скрипіли вхідні двері і недай Боже, щоб вас побачили сусіди.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні