Чого не можна їсти чоловікам за 30: п'ять табу

2
-5
Чого не можна їсти чоловікам за 30: п'ять табу
Найбільш корисними для чоловіків є продукти, що містять білок, тваринні жири та клітковину. Існують також певні категорії того, що не варто їсти чоловікам, яким "стукнуло" за 30.

Про це за матеріалами ЗМІ пише Волинь24.

Те, що чоловіки живуть менше жінок, доконаний факт. І насамперед тому, що значно менше стежать за своїм здоров'ям. Для того, щоб якість життя з віком не погіршувалася, чоловікам обов'язково потрібно контролювати свій раціон.

Експерти склали список з п'яти продуктів, які негативно впливають на чоловічу зовнішність, стан здоров'я і потенцію.

Отже, варто виключити зі свого харчування:

1. Шашлик
2. Сушену рибу
3. Пиво
4. Сою
5. Молоко



Лікарі-дієтологи стверджують, що відмова від продуктів з "чорного списку" допоможе довгі роки залишатися не тільки привабливими зовні, але й пишатися своєю чоловічою силою.

Пиво

У пиві дуже багато калорій. До того ж, як з'ясували вчені в його склад входять рослинні аналоги жіночих статевих гормонів. Фітоестрогени в пиві з часом стануть причиною животика і відвислих грудей.

Збільшення талії разом із зменшенням тестостерону неминуче призведе до проблем у сексуальному житті.

Таранька

Натрій, який входить до складу солі, затримує рідину в організмі. Набряк обличчя, підвищення тиску і багато інших проблем з'являються саме на цьому ґрунті. Тому сушена рибка до пива і разом з пивом включена в чорний список продуктів для чоловіків. Зайве нагадувати наскільки небезпечною стає пристрасть до пива вприкуску з рибкою.

Шашлик

Жири провокують розвиток атеросклерозу. А як же ж пікніки у веселій компанії і без апетитного шашлику? Ніяк. У цьому й проблема.
М'ясо, приготоване на грилі, виробляє небезпечні канцерогени, що призводять до розвитку раку. Лікарі не забороняють їсти такі страви, але радять робити це нечасто.

Соя

Соєві продукти варто обмежити. Вся справа у тому, що вони можуть серйозно вплинути на гормональний баланс в чоловічому організмі. У складі сої є ізофлавони, дуже схожі на жіночі гормони, які чоловікам ну геть не потрібні. Адже можуть збільшитися жирові відкладення на животі, та інших місцях, про які писали вище.

Молоко

Не варто вживати жирне молоко. У ньому є холестерин низької щільності. Це також підвищує продукування жіночих статевих гормонів, відкладається холестерин у судинах, розвивається атеросклероз. А от для жінок жирне молоко буде дуже корисним.

Отож, чоловік, який хоче мати привабливий вигляд для протилежної статі, має розуміти, що не тільки заняття спортом, а й правильне харчування є запорукою гарної зовнішності. Помірність у вживанні пива і жирних продуктів, відмова від куріння - це перша сходинка до краси і довголіття. Здорове харчування, дозволить насолоджуватися життям зараз і в майбутньому.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
лікар : "Хворий !!!! Вам суворо заборонено їсти і пити те, що до цього дня Вам подобалось !!!!!"
Відповісти
"Помірність у вживанні пива і жирних продуктів, відмова від куріння - це перша сходинка до краси і довголіття". Кавказці кажуть що нежирний барашек з вином під люльку призводить до довголіття
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні