У Львові на площі в труні голу жінку носили. ВІДЕО

2
-14
У Львові на площі в труні голу жінку носили. ВІДЕО
На Площі Ринок у Львові чоловіки несли у труні голу жінку. Ще одна панянка знімала весь процес на камеру.

Відео перформансу з назвою "Шо за треш у Львові? Хто в курсі?" опублікував Інстаграм канал "Львів.Наживо".

Жінка у труні була повністю оголена, а попереду з плакатом ішов ще один чоловік. Напис на транспаранті (якщо він там є) у відео не потрапив.

Підписники каналу висловили версією, що акцію влаштували представники ЛГБТ-спільноти. При цьому зазначили, що така "боротьба" за права більше нагадує цирк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця церемонія нагадує не тільки цирк, але разом з тим, вже зовсім виходить за рамки встановлених суспільно-політичних норм поведінку людей, які не рахується з правами інших людей і відчувають свою безкарність, вседозволеність, розпусту та відкрите "блядство", що заполонили вулиці та парки наших міст.
Відповісти
У Львові багато такої "новизни". Минулого року на8-ме березна в центрі міста в супроводі двох білокурих дам гуляв надувний хуй з мошонкою і яйцями. У галичан давно відсохли мізки.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні