--> До водоспаду, де загинув 12-річний хлопчик, продовжують водити дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

До водоспаду, де загинув 12-річний хлопчик, продовжують водити дітей

0
6
До водоспаду, де загинув 12-річний хлопчик, продовжують водити дітей
Після смертельної шкільної екскурсії, про яку повідомляла Волинь24, до водоспаду продовжують водити дітей. 12-річного хлопчика, який загинув кілька днів тому, сьогодні похоронять у Львові.

Про це розповіли у випуску ТСН.Ранок.

Два дні тому, 2 червня, на Львівщині під час шкільної екскурсії на водоспаді Кам’янка загинув шестикласник. Сьогодні ж, 4 червня, 12-річного Артема поховають у Львові.

Не зважаючи на трагедію, доступ до водоспаду не закрили. Більшке того - напередодні там було одразу кілька шкільних екскурсій. На водоспаді вирішили доставити додаткові стовпці і попереджувальні таблички, а учителів зобов’язали проводити посилені інструктажі з техніки безпеки.

У заповіднику "Сколівські Бескиди", на території якого розташований водоспад, вважають, що заходи безпеки на водоспаді цілком достатні, а трагедія трапилась через необережність школяра і недогляд тих, хто його супроводжував.

Заступник директора держагенства лісового господарства (у підпорядкуванні якого перебуває заповідник) Василь Бандерич стверджує, що біля водоспаду встановлено 7 вертикальних стовпчиків, через які натягнуто тросове загородження і написано “стоп”, тобто за нього переходити заборонено.

"У тому місці, де він стояв, є металеве загородження, воно в нормальному стані і міцне. Якимось чином цей хлопець опинився у небезпечній зоні, як саме - я не можу вам сказати", - розводить руками чиновник.

Нагадаємо, у с. Кам'янка Стрийського району Львівської області 2 червня під час шкільної екскурсії загинув учень 6 класу. Трагедія сталась через те, що хлопець хотів зробити селфі на тлі водоспаду. Після нещасного випадку до лікарні потрапили й двоє вчителів, які були на екскурсії з дітьми: один - від переохолодження, інший - через серцевий напад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні