«З червоною помадою та діамантами»: як живуть дружити наркобаронів

0
0
Емма Коронель Айспуро насолоджувалася особливостями гламурного шлюбу з відомим наркобароном Ель Чапо, поки її заарештували у Вірджинії. Її утримують в одиночній камері Олександрійської в'язниці.

Про це пише ВВС.

У 2019 році під час судового засідання над своїм чоловіком, пані Айспуро була у дорогоцінному камінні, а у січні 2021 Коронель заарештували в міжнародному аеропорту Вірджинії. Їй висунули звинувачення в тому, що вона допомагала чоловіку-наркобарону керувати сумнівним картелем «Сіналоа».



Агенти ФБР заявили, що пані Айспуро розповсюджувала кокаїн та допомогла спланувати втечу свого чоловіка з в’язниці у 2015 році.

Експерти кажуть, що дружина наркобарона вибрала собі доволі незвичну роль. Вона була публічною особою, яка контролювала усіх, хто мав доступ до її чоловіка.

Зазвичай, дружини наркобаронів мають славу дуже сексуальних бізнес-вумен. Проте Коронель була іншою: вона довела, що жінки можуть займати посади при владі. Адвокат Коронель називає її великою особистістю.



Під час суду над своїм чоловіком, Коронель сиділа у судових залах майже щодня. З червоною помадою та діамантами, у вузьких джинсах та на підборах вона втілила популярний образ «бухони», тобто коханої жінки наркобарона.

Бухони носять дуже дорогий одяг і Коронель ідеально втілює цей образ. Вся справа у зовнішності та пластичній хірургії. Її гламурний образ був повною протилежністю картелю Ель Чапо.

Лучеро Гвадалупе Санчес Лопес була багаторічною коханкою Ель Чапо та свідчила проти нього в суді. Її заарештували у червні 2017 за торгівлю наркотиками. Свою провину вона визнала. Їй загрожує ув'язнення до десяти років.



Під час суду над Ель Чапо, його коханка була у синьому тюремному комбінезоні і розповідала про стосунки з чоловіком. Коронель сиділа у другому ряду і розчісувала пальцями своє довге волосся. Вона була в куртці, такій, як носив її чоловік.

Невдовзі Санчес звільнили з в'язниці і зараз вона вільна, а Коронель зайняла її місце за ґратами.

Багато людей залишилися під враженям від способу життя Коронель, яка активно демонструвала його на судовому засіданні. Проте, люди дуже розчарувалися її вірністю чоловікові.

До Коронель ставляться "як до дурника", а от до Санчес навпаки. Коли адвокат Санчес розповіла їй, що Коронель у в'язниці, жінка не зловтішалася, а навпаки, засмутилася.

«Це просто ще одна мати, яка змушена бути далеко від своїх дітей», - сказала Санчес.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні