--> В дитсадку отруїлись 26 дітей | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В дитсадку отруїлись 26 дітей

0
-7
В дитсадку отруїлись 26 дітей
У дитсадку в селі Іспас Чернівецької області розслідують ймовірне отруєння 26 дітей та двох дорослих. У них легкий перебіг хвороби, лікуються вдома.

Інформує Національна поліція.

3 червня до медиків звернулося троє дітей з ознаками харчового отруєння. Загалом до сімейних лікарів з такими ж симптомами зверталося 28 людей.

Під час перевірки вказаного закладу члени спеціальної комісії також з’ясували, що до сімейних лікарів з аналогічними симптомами загалом звернулися 28 осіб – 2 дорослих і 26 дітей. Медики їх оглянули та, зважаючи на легкий перебіг захворювання, відпустили додому. Наразі всі вони перебувають під наглядом сімейних лікарів.

За словами головної санітарної лікарки Наталії Гопко, з їжі в садочку взяли зразки. Їх досліджують, аби дізнатися, чи був спалах отруєння. Наразі дітей та вихователів обстежують.

До реєстру досудових розслідувань внесли відомості за ознаками порушення санітарних правил.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні