--> У Китаї стадо слонів подорожує автостопом. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Китаї стадо слонів подорожує автостопом. ФОТО

0
4
У Китаї стадо слонів подорожує автостопом. ФОТО
Стадо слонів із Азії втекло із природного китайського заповідника і попрямувало на південний захід країни, залишаючи після себе 500 зруйнованих кілометрів.

Про це пише The Epoch Times.

Слони подорожують по країні ще з квітня. Вони знищують все, що трапляється їм на шляху і не на жарт лякають жителів. Тварини зруйнували будинки мешканців та з’їли всю кукурудзу на полях. Минулого тижня слони випили весь резервуар води, чим налякали місцевих жителів.



Експерт з азійських слонів Чен Міньюн розповідає, що такий випадок став міграцією слонів на найбільшу відстань, яку зафіксував Китай. Під час подорожі тварин, було знищено 56 гектарів посівів. Сума збитків складає 1,1 мільйон доларів.



1 червня влада Юньнань попередила жителів про те, що слони підійшли до міста Куньмін з населенням 7 мільйонів осіб на відстань 20 км. Влада вивезла з міста сотні жителів, аби забезпечити їм безпеку.



Інформації про жертви поки немає. Жителі намагаються блокувати дороги вантажівками і відвести слонів від міста, принаджуючи їх їжею.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні