--> «Любов зла»: неповнолітній юнак підпалив свою вагітну дружину | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Любов зла»: неповнолітній юнак підпалив свою вагітну дружину

1
3
«Любов зла»: неповнолітній юнак підпалив свою вагітну дружину
У Кривому Розі під час сварки 16-річний Шандор Долинський облив свою цивільну дружину горючою рідиною. Через кілька днів 21-річна Марія Ангарова померла в реанімації разом зі своєю ненародженою дитиною. Жінка була на 17-му тижні вагітності. Також сиротами залишилися двоє її маленьких дітей.

Про це пише Обозреватель.

Трагедія сталася 26 травня в одній із квартир міста. Кажуть, що сварка розгорілася через те, що вагітна жінка ревнувала коханого. Марія нібито взяла телефон юнака, аби перевірити його соціальні мережі і це стало початком невиправного. Шандор облив свою дружину горючою рідиною і підпалив.

Після такого вчинку, 17-річний юнак попросив сусідів викликати швидку, бо Марія нібито обпеклася. Після цього Шандор втік, проте його розшукала і спіймала поліція.

«Вона прибула в дуже важкому стані. Близько 70% тіла було обпалено, постраждали дихальні шляхи, обличчя, дуже сильно руки – опіки другого і третього ступеня. Лікарі зробили все, що могли, але ми не боги», – пояснили лікарі.

1 червня вагітна Марія померла разом із ненародженою дитиною.

Бабуся Шандора розповідає, що коли йому виповнилось 15, він закохався в Марію і вони зійшлися. Бабуся називає їхні стосунки шлюбом, але зазначає, що родина хлопця була категорично проти цього.

«Вона гуляща жінка, мати двох дітей, а він – неповнолітній. До цього нікуди не ходив, навіть не курив! Вона ж його підсадила на наркотики», – стверджує жінка.

Також бабуся розповідає, що вона зверталася в поліцію, аби підліток повернувся додому. Проте у поліції справу списали через два дні.

«Я одного разу побачила, як Шандор вийшов із ванної з білими губами. Це були наркотики. Дитина мінялася на очах. Став зриватися, як собака з ланцюга», – розповідає бабуся Шандора.

Сусіди закоханих вважають,те що сталося, мало статися і це було лиш питанням часу.

«Ні Марія, ні Шандор не працювали, за що жили – ми не знаємо. А скандали відбувалися постійно», – каже сусід пари.

Після того, як Марія померла, сиротами залишилися двоє її дітей – 1,3 року і більш ніж 5 років.

Старша дитина проживає з батьком за межами області, а молодшу, після трагедії відвезли в дитячу лікарню.

«Зараз служба у справах дітей займається поміщенням молодшої дитини в будинок маляти», – повідомляє працівниця поліції Оксана Лєсонєн.

Шандору Долинському, у разі доведення його провини загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі, незважаючи на те, що він не досяг 18-ти років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ненавиджу бл..дь циган (с)...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні