Як правильно орендувати житло: поради фахівців

0
1
Як правильно орендувати житло: поради фахівців
У багатьох в житті настає момент, коли необхідно орендувати житло. Щоб жити в ньому було комфортно, потрібно звертати увагу на багато факторів. Ось, для прикладу основні критерії для вибору житла у рамках доступного бюджету.

Про це пише Today.

Мета оренди
Якщо плануєте орендувати житло на довготривалий термін, то вирішіть для себе скільки ви плануєте прожити на орендованій площі і з ким плануєте там проживати. Можливо, згодом потрібне буде розширення площі проживання, тому це теж важливо Такі питання заощадять ваші гроші, тому що ви позбудетесь від зайвих витрат.

Бюджет
Аби вибрати житло в оренду, ви маєте чітко знати на який бюджет ви розраховуєте щомісяця. Розрахуйте ваші постійні витрати і до плюсуйте до них плату за оренду. Бажано щомісяця виділяти 10-20% від свого заробітку, аби бути впевненим в фінансовій безпеці оренди житла.

Район проживання
Аби обрати район проживання звертайте увагу на власний комфорт. Варто визначити, наскільки близько житло знаходиться до місця роботи або навчання.

Зручності у квартирі
Також немало важливим пунктом у виборі квартири є зручності у ній. Для нормального проживання орендодавець повинен забезпечити орендовану квартиру плитою, справною сантехнікою, яка має бути зручна у використанні.

Також має бути холодильник, витяжка на кухні, кондиціонер. Вся техніка прописується в договорі оренди, щоб не виникало непорозумінь з будь-якої сторони. Якщо ви будете проживати з домашньою твариною, обговоріть всі подробиці з власником житла та також пропишіть їх в договорі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні