Квіти життя: Міжнародний день захисту дітей

0
1
Квіти життя: Міжнародний день захисту дітей
Міжнародне свято до дня захисту дітей запровадили для того, аби привернути увагу до проблем які стосуються дотримання прав і охорони здоров’я дітей.

Про це пише Уніан.

Щороку у перший день літа відзначають Міжнародний день захисту дітей. Це одне з найдавніших міжнародних свят.
День захисту дітей: історія свята

Святкування дня захисту дітей було запроваджено демократичною федерацією жінок у Парижі 1949 року. Таке святкування було створене в результаті того, що багато дітей залишилися без батьків після Другої Світової війни.

Рівно через рік, 1 червня, близько 50 країн вперше долучилися до святкування Міжнародного дня дітей. З того часу свято стало дуже масштабним і проходить щороку.

Святкування дня дітей проводиться для того, аби привернути увагу громадськості, урядовців та організацій до тих питань, які забезпечують добробут дітей у всьому світі. Свято звертає увагу на проблеми, які стосуються дотримання прав дітей. Адже такі проблеми все ще залишаються найактуальнішими і найважливішими у всьому світі.

Міжнародний день захисту дітей має свій символ. Ним є прапор зеленого кольору, з зображенням нашої планети, а навколо неї розташовані дитячі фігурки різних рас і національностей.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні