У Жені Кота під час виступу на площі порвались штани

4
6
У Жені Кота під час виступу на площі порвались штани
Курйози з відомим хореографом трапляються доволі часто.

Про це сам Женя Кот розповів за лаштунками Improv Live Show (шоу показує Новий канал), повідомили Волинь24 у пресбюро каналу.

Танцюрист згадав, як з нього жартували колеги.

"Було таке, що під час виступів я мав ловити партнерку. Її зловив, а сам впав – сів на п’яту точку. Бувало, що вимикалася фонограма, а я просто продовжував танцювати", – розповів танцівник.

"Кілька разів узагалі рвав штани просто під час номеру. Дотанцьовував, не звертаючи уваги на інцидент, а потім біг за сцену, і там мені швиденько все зашивали. Потім виходив і знову їх рвав. Це було дуже весело. Один з таких моментів, до речі, стався абсолютно нещодавно – на зйомках до Дня Незалежності. Знімали серед білого дня на Поштовій площі, а в мене от такий курйоз", - розповів Женя Кот.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
смішні спроби привернути до себе увагу і підняти популярність
Відповісти
Підтримую та повністю з вами згідний.
Відповісти
Візьміть за приклад групу "ВІА Гра»". Три здоровенних, хоч плуга запрягай і на поле виганяй, скакали напівоголеними на сцені або майданчику та привертали увагу глядачів тільки тим, що відкрито рекламували частини свого тіла. Називається це просто: хто більше заплатить, щось схоже на вибір кращої проститутки року. Ні, вибачаюсь, ось мені підсказують, що із трьох тих напівоголених, одна повинна була мати голос та ніби навіть співала, а дві інші трясли "ляхами" і тільки відкривали рота.
Відповісти
А по розміру більші не пробував надіти, чи це так задумано?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні