На Волині мати знущалась над дитиною: її оштрафували

1
-7
На Волині мати знущалась над дитиною: її оштрафували
39-річну мешканку одного із сіл, що біля Ковеля оштрафували за домашнє насилля над донькою, яка має першу групу інвалідності.

Про це повідомляє «Ковель media».

Ковельське районне управління поліції направило до суду адміністративну справу, яку було складено 4 квітня 2021 року. У протоколі сказано, що жінка не здійснювала догляд за дитиною, не годувала її, не одягала та ображала. У суді жінка повністю визнала свою вину.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував правопорушницю на 170 гривень, також з неї стягнули судовий збір в сумі 454 гривні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме те покарання, що потрібно для тієї сім'ї, для дитини яка незахищена залишилася з матір'ю, що проводилася не гідно. Краще б попередження чи громацьки роботи дали, а гроші вона б витратила на фрукти для дитини!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні