--> Відомого блогера затримали за образу патрульних. ВІДЕО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Відомого блогера затримали за образу патрульних. ВІДЕО 18+

2
4
Відомого блогера затримали за образу патрульних. ВІДЕО 18+
Харківські правоохоронці затримали чоловіка, який принижував патрульних поліцейських.

Про це повідомив в Facebook начальник ГУ Нацполіції в Харківській області Андрій Рубель.

"Нецензурна лайка, хамство, образи в сторону патрульних - такий спосіб спілкування з поліцейськими обрав для себе 35-річний харків'янин. Йому доведеться відповісти за неповагу до правоохоронців... Не збираюся терпіти таке ставлення до наших поліцейських. По-перше, це порушення чинного законодавства. По-друге, із презирством ставлюся до тих, хто хоче піднятися, принижуючи інших", - написав Рубель.

Він додав, що за фактом дій та виразів з боку чоловіка відкрито кримінальне провадження за статтею про загрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч.1 ст.345 КК України). Рубель пообіцяв, що справа обов'язково дійде до суду.

Як повідомляє видання Редпост, йдеться про блогера, відомого як Mister XAM. Його затримали на проспекті Ландау ввечері 26 травня. Чоловік відомий тим, що знімає відео, як спілкується з поліцією на дорозі, і викладає зняте в YouTube.

Натомість сьогодні, 27 травня у своєму Телеграм-каналі блогер зняв відео, де подякував усім підписникам за підтримку і пообіцяв зняти повне відео, де пояснить, з чопо почався весь інцидент.

«Все окей, напевно поки. Всім дякую за підтримку. Я ніколи не закликав до насилля в сторону поліцейських, сам я ніколи цим не користувався і нікому не погрожував. Прошу всіх відео того дня відправляти у мою групу. Сьогодні вийде відео початку всього конфлікту. Поліцейські самі собі перечать. Тепер у нас приниження поліцейського – це загроза насиллю», - каже блогер.

За попередньою інформацією, причиною затримання є відео, зняте напередодні, коли Містер Хам нецензурно спілкувався з поліцейськими.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все правильно зробили. можна було б ще щоб і впав пару разів в головою в машині стукнувся.
Відповісти
Яке їхало , таке й здибало.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні