У США професійно грають у доганялки. ВІДЕО

0
4
У США професійно грають у доганялки. ВІДЕО
Відео не зовсім звичайного забігу розлетілося по всьому інтернету. На відео видно, як спортсмени перестрибують через різні перешкоди, аби наздогнати один одного.

Про це пише Час Дій.

Змагання, яке зняли на відео, набирає мільйони переглядів у ютуб. В змаганнях беруть участь спортсмени з уього світу, тому що ліга проводить змагання на міжнародному рівні. Особливою популярністю такий спорт користується у США, Великобританії, Франції, Німеччині та Японії.

Ідея змагань з’явилась у братів Крістіана та Демієна Дево, під час того, як один з братів ганявся за сином на задньому подвір’ї будинку. Чоловіки вирішили єдині правила, аби такі «доганяли» стали більш впорядкованими.

Перешкоди на майданчику можуть розташовуватися у різному порядку. Це залежить від рівня складності траси. Деякі використовуються на професійних змаганнях, а інші на дитячих та аматорських.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні