Топ-6 корисних властивостей полуниці

0
3
Топ-6 корисних властивостей полуниці
Солодку полуницю люблять не тільки діти, але й дорослі. Проте мало хто знає, що полуниця не лише смачна, а й дуже корисна.

Про це пише ICTV.

Сповільнює старіння
У ягодах полуниці містяться сильні антиоксиданти, які забороняють погано впливати на наш організм. Регулярне вживання ягід, здатне сповільнити старіння на рівні клітин.

Корисна для серця
Ягоди полуниці місять багато саліцилової кислоти, тому вона розріджує кров і запобігає утворенню тромбів, завдяки чому зменшується навантаження на серце. А калій, який теж міститься у ягодах, покращує роботу судин, в результаті чого холестерин не потрапляє у кров.

Профілактика раку
Регулярне вживання полуниці допомагає попередити розвиток раку, про що говорять численні дослідження. Ягоди мають високий вміст вітаміну С і антоціану, що захищає людину від деяких форм онкозахворювань.

Допомагає від стресу
В полуниці міститься фолієва кислота, яка підвищує рівень серотоніну, що відповідає за гарний настрій. Вчені рекомендують вживати близько 150 грамів полуниці щодня, аби запобігти стресу.

Відбілює зуби
Полуниця не тільки лікує внутрішні захворювання, а й сприяє гарному вигляду ззовні. Так, наприклад, вона ефективно відбілює зуби, завдяки високому вмісту вітаміну С. Якщо їсти полуницю якомога частіше, згодом, можна побачити результат білосніжної посмішки.

Покращує стан шкіри
Проте полуниця не тільки відбілює зуби, а може це робити і зі шкірою. Натуральні маски для обличчя, які приготовані на основі натуральних компонентів, а саме ягід полуниці роблять шкіру еластичною і допомагають позбутися висипань.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні