План реконструкції проспекту Волі просять показати назагал

2
5
План реконструкції проспекту Волі просять показати назагал
У Луцьку просять презентувати оновлений проєкт реконструкції проспекту Волі та викласти документ у публічний доступ.

Про це йшлося у середу, 26 травня, під час сесії Луцькради, пише "Волиньпост".

Голова фракції «Громадянський Рух «СВІДОМІ» Тарас Шкітер нагадав, що у лютому відбулася публічна презентація плану реконструкції проспекту Волі. Низка організацій, серед яких і «СВІДОМІ», подавали свої пропозиції, які обіцяли розглянути, після чого повторно представити громадськості проєкт для ознайомлення.

«Сьогодні вже почалася реконструкція проспекті Волі. Вчора біля Київського майдану відбувалося і зрізання дерев, і зняття асфальтного покриття. Мешканці обурюються і звертаються до нас, бо не розуміють таких підходів до реконструкцій», - зазначив Шкітер.

Тож, задля забезпечення відкритості у процесі реконструкції головного проспекту Луцька, просять найближчим часом презентувати відкоригований проєкт та викласти його у публічний доступ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Реконструкція зводиться до того щоб порізати дерева, заасфальтувати і поробити парковки-дихайте лучани пилюкою і відпрацьованими газами авто!
Відповісти
Коли проходив повз майстра робочих, почув, що мають зрізати понад 200 дерев.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні