«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Анастасія Алієва

3
-1
«Українська блогосфера: за ким варто слідкувати»: Анастасія Алієва
«Волинь24» презентує нову рубрику «Українська блогосфера:за ким варто слідкувати». Щодня о 20:00 ми розповідатимемо про найцікавіших блогерів Волині й України.

Хто з нас хоч раз не задумувався стати блогером? Щодня ця професія набирає все більше обертів і стати одним з тих, хто транслює життя тисячам інших людей стає дедалі важче. Соціальні мережі переповнені одноманітними блогами, які нічим не відрізняються один від одного.

Ми не будемо розповідати про всім відомих блогерів-мільйонників. Наше завдання – відкрити для вас цікавих людей, які транслюють своїй аудиторії не лише позитив і красиві фото, а й буденне життя.

Нашу рубрику ми розпочнемо розповіддю про 28-річну лучанку Анастасію Алієву (i_am_alieva), яка має 10 тисяч підписників.



Як зародився блог

Спочатку дівчина вела Інстаграм задля власного задоволення, а займатись блогінгом почала восени 2020 року. Стимулом послугувало схуднення на 60 кілограм. Настя вирішила, що повинна ділитись досвідом з людьми, які страждають через схожу проблему.

«Я пройшла всі кола пекла і зараз, нарешті, я задоволена собою», - пише Анастасія.



На своїй сторінці Анастасія ділиться секретами харчування та схуднення, особистим життям та проводить кето-марафони.

Будучи кандидатом економічних наук, блогерка жартівливо називає себе «манікюрницею» та чудовою матусею маленької Софійки.
Анастасія Алієва самостійно відкрила студію манікюру та подології. Також блогерка часто проводить марафони для схуднення, де не потрібно «давитись» вареною куркою та гречкою.



Чи буває життя після розлучення з дитиною на руках

У своєму інстаграмі Настя ділиться найсокровеннішими переживаннями, а підписників вважає друзями.

Їй не соромно від розмов про аб’юзивні відносини з першим чоловіком, а ділиться переживаннями, для того, щоб інші жінки не терпіли подібного відношення, а «брали ноги в руки, тікали і жили для себе».
Анастасія вчить аудиторію не боятися починати життя з чистого листа. Адже після 5 років шлюбу із донечкою на руках вона знайшла в собі сили і зараз у щасливих відносинах з люблячим чоловіком, якого дуже любить маленька Софійка.



Як схуднути на 60 кг

Основна тема блогу, безумовно – схуднення. Настя все життя страждала від розладів харчової поведінки та зайвої ваги. У 2017 році вона зрозуміла, що далі так продовжуватись не може і почала важкий процес схуднення з частими зривами, алкоголем та відчаєм.

«Віднайшла якусь футболку і штани розміру XXL, старі кроси, позичила гроші на спортзал, бо треба було оплатити річний абонемент. На наступний день пішла на 2 тренування, а на наступний день ходила раком від крепатури», - каже Анастасія.

Блогерка постійно розвивається, проходить курси з подології, нутриціології та кето-харчування.



У блозі Анастасії Ви знайдете мотивацію, дізнаєтесь, як почати любити себе, від душі посмієтесь з життєвих відео та дізнаєтесь, як можна їсти сало, солодощі та мучне, не набираючи ваги.

МАРІЯ КОВАЛЬЧУК
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дИкретна відпустка, ви серйозно? Серйозний науковець! Певно захист був разом з одним відомим
народним депутатом.
Відповісти
Якась фігня. Даша Євтух рулить
Відповісти
Тобто вона хоче сказати шо вона важила за 120 кг?))) чи зараз важить менше 40?))))))
Насть буш комусь іншому втирати ;)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні