До Шацьких озер відновили ще 9 кілометрів дороги. ФОТО

0
0
До Шацьких озер відновили ще 9 кілометрів дороги. ФОТО
Менш ніж за три тижні травня, дорожники відновили ще 9,5 кілометрів дороги, яка веде до Шацьких озер та до озера Світязь.

Про це пише Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Відрізок дороги Шацьк – Положеве автошляху Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин ремонтували без вихідних та цілодобово, тому вже цими вихідними на проїзній частині дороги завершили влаштування фінішного шару асфальту. Зараз проводиться асфальтування з’їздів та примикань.

Станом на сьогодні, у рамках програми «Велике будівництво» відновлено дороги на ділянці Піща – Положеве, який займає 26 кілометрів. На цьому ремонт не припиняється. Ще облаштовуються узбіччя, а також проводяться комплексні роботи з організації безпеки дорожнього руху.

Автошлях, який пролягає територією Шацького національного природного парку, будуть відновлювати до м. Любомля. На ремонт наступної 9-кілометрової ділянки до м. Любомля розробляється проект, щодо кошторису.

Також у планах відремонтувати майже 10 кілометрів автошляху на відрізку Положеве – Куснища. Наразі проводиться тендер, який визначить підрядника ремонту.

Всього у 2021 році планують відремонтувати 45,5 км від Піщі до Любомля.







Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні