Україна - в ТОП-5 «Євробачення-2021»! Хто голосував за нас?

7
6
Україна - в ТОП-5 «Євробачення-2021»! Хто голосував за нас?
22 травня відбувся фінал пісенного конкурсу Євробачення 2021. Переможцем музичного шоу став представник Італії гурт "Måneskin".

Про це повідомляє Волинь24.

"Måneskin" – рок-гурт із Риму, до складу якого входять вокаліст Даміано Давид, басистка Вікторія Де Анджеліс, гітарист Томас Раджі і барабанщик Ітан Торчіо.

Колектив створили шість років тому. На той час усі учасники ще вчилися в середній школі. Відзначимо, що саме їм букмекери пророкували перемогу в пісенному конкурсі.

На другому місці опинилася співачка з Франції Барбара Праві з піснею Voila. На третьому - виконавець Gjon's Tears з піснею Tout l'Univers, який представляє Швейцарію.



Український гурт Go_A з піснею “Шум” посів 5 місце.

Україна отримала низькі 97 балів від міжнародного, однак у 5 лідерів Go_A допомогли пробитися голоси глядачів, які віддали аж 267 пунктів українцям.

За виступ гурту Go_A віддали свої бали Ізраїль, Мальта, Естонія, Азербайджан, Норвегія, Італія, Греція, Латвія, Ірландія, Бельгія, Німеччина, Португалія, Ісландія, Румунія, Грузія, Литва, Швеція та Нідерланди. Україна отримала єдину 12-ку від Литви.

Велика Британія, Іспанія, Німеччина і Нідерланди за результатами глядацького голосування набрали 0 балів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці! Вітаю з перемогою!
Відповісти
Росія дала голоси. Чому не пишете?
Відповісти
Ага дала нам в Криму і на Донбасі!
Відповісти
Не Росія, а тамтешні українці, яких путлін у всьому іншому позбавив права на національне самовираження
Відповісти
Я не хочу розкривати всі карти, але від офіційних джерел даного конкурсу за три дні до фіналу, вже було відомо, що Україна посяде 5 місце. Не більше не менше, а саме 5 місце. Це називається дуже просто і цинічно: підтасування балів для заздалегідь приготовленого місця на конкурсі. А далі самі, думайте: чи на сьогодні надто не політизованим вже став цей пісенний конкурс, який називається "Євробачення-2021".
Відповісти
Іди на)(уй!
Відповісти
злізь з мого ніка. фантазії бракує свого придумати ? а щодо твоєї маячні з заздалегідь визначеними місцями - або докази, або не балаболь
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні