Небезпека для здоров'я: з якими продуктами шашлик стає шкідливим

3
0
Небезпека для здоров'я: з якими продуктами шашлик стає шкідливим
Шашлик у поєднанні з деякими продуктами може зашкодити. З чим же його їсти найкраще і який найоптимальніший рецепт маринаду?

Про це пише РБК-Україна.

Шашлик посмажений на природі - улюблена страва багатьох українців, особливо, коли на вулиці тепло, а на календарі вихідний. Щоправда наслідки приємного проводження часу з великою кількістю шашлику, можуть бути не найприємнішими. Страва сама по собі важка, а тому важливим стає гарнір. Деякі продукти категорично не підходять до шашлику і навіть можуть нашкодити вашому здоров'ю.

З якими продуктами не можна поєднувати шашлик

Дієтологи кажуть, що червоне м'ясо не можна заїдати хлібом, картоплею, лавашем та іншими продуктами з великим вмістом крохмалю.
Для поліпшення травлення до нього найкраще підійдуть овочі і будь-яка зелень.

У маринад для шашлику не можна додавати майонез, кефір і будь-яку іншу молочну продукцію.

Рецепт маринаду

Додайте в м'ясо багато цибулі, залийте мінеральною водою з газом і лимоном. Додайте лимонний сік, сіль та перець. Добре все вимішайте руками, щоб цибуля дала сік. Маринуватися м'ясо має хоча б три години, а краще лишити маринуватися на цілу ніч.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Перш ніж писати, самі спробуйте. Маринад на мінералці - для швидкого приготування шашлика. Його точно не можна робити на ніч. Мясо розлізеться.
Відповісти
шашлик найкраще закушувати овочами і зеленню та запивати червоним сухим вином Каберне , Сапераві, Піно Нуар
Відповісти
Найкорисніше не їсти шашлик. Це натуральне свинство. В одному шашлику стільки калорій, скільки
у війну давали роті солдат. У парку 900-річчя Луцька на вихідні дні злазится бідота, смажать на гнилому хмизі, зібраному в самому парку, так званий "шашлик" (спритні помічники возять на велосипедах дубові поліна, але це вдвічі дорожче за шашлик), добавляють старого сала, навколо стелиться сизий туман, який душить відпочиваючих. Увесь парк смердить салом, а бідота каже, що відпочинок видався "люксовим". А чому б ні: під смердючу самогонку...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні