«Тесла» Ілона Маска - не конкурент російській «Ладі»

3
-2
«Тесла» Ілона Маска - не конкурент російській «Ладі»
Американський винахідник і мільярдер Ілон Маск заявив про можливе відкриття заводів Tesla в Росії. На АвтоВАЗі заявили, що не бачать в американському виробнику свого конкурента на ринку.

Про це повідомляє Рамблер.

Вся справа в цінових категоріях та доступності автомобілів. Ціна електрокарів у порівнянні з машинами російського виробництва занадто висока, що робить їх менш доступними.

«З урахуванням сучасної вартості електромобілів і вартості будь-якої моделі «Лада», яка на сьогодні є найдоступнішим автомобілем, тут ніякої конкуренції бути не може. Кожен автомобіль займе свою нішу. На АвтоВАЗ ніяк не вплине можливий вихід Тесла на російський ринок у зв'язку з тим, що ці автомобілі знаходяться в абсолютно різних цінових категоріях», - розповів прес-секретар АвтоВАЗу Сергій Іллінський.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
конкурентом тазіка може бути інший тазік. наприклад індійська тата
Відповісти
Для чого взагалі щось писати про про цей заповідник роССію
Відповісти
Кнечно не конкурент!!!
ВАЗ - єто завод бракованих консервних банок)))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні