--> Ображений ексдепутат після виключення з партії викрав стадо корів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ображений ексдепутат після виключення з партії викрав стадо корів

0
-6
Ображений ексдепутат після виключення з партії викрав стадо корів
Після виключення з партії ексдепутат вкрав стадо корів. Корів підлеглі депутата загнали на його ферму і не пускали поліцію.

Про це повідомляє Корреспондент.

Колишнього депутата Волгоградської обласної думи Гасана Набієва виключили з партії Єдина Росія за образу людей пенсійного віку. Людей, які отримують мінімальну пенсію, він назвав "алкашами і дармоїдами". Після цього він викрав у жителів села стадо корів, пишуть російські ЗМІ.

20 травня, його підлеглі приїхали в селище Степовий на двох автомобілях. Усю худобу, яка паслась на пасовищі, загнали на ферму, що належить Набієву.



Поліцейських на територію ферми охорона довго не пускала.

Як повідомили місцеві мешканці, кілька корів у стаді якраз і належать "алкашам і лармоїдам". Тобто, пенсіонерам, які тільки й живуть за рахунок власного господарства.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні