--> В Україні розпочалось ЗНО-2021: що з собою можна взяти | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні розпочалось ЗНО-2021: що з собою можна взяти

1
3
В Україні розпочалось ЗНО-2021: що з собою можна взяти
На тестування з хімії, яке відбудеться сьогодні, зареєструвалися 12 744 особи. Для складання іспиту, учасникам ЗНО відкриють 881 аудиторію в 62 пунктах тестування.

Про це повідомляє Укрінформ.

Допуск учасників розпочався о 9:50 і триватиме до 10:50. Кожен учень зобов'язаний пойти температурний скринінг. З собою необхідно мати оригінал сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серію та номер якого зазначено у сертифікаті, а також запрошення, яке є перепусткою для участі у ЗНО.

У разі відсутності цих документів, учасника не допустять до пункту проведення ЗНО.

Учасник тестування також має мати 2–3 ручки з чорнилом насиченого чорного кольору та може взяти пляшку з питною водою без етикетки, засоби індивідуального захисту.

Основна сесія ЗНО відбудеться за наступним графіком: 24 травня – іспанська, німецька, французька мови, 25 травня – англійська мова, 28 травня – математика, 1 червня – українська мова, українська мова і література, 4 червня – історія України, 7 червня – фізика, 10 червня – біологія, 15 червня – географія.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Приветствую.

Мое имя Ирина. Я специалист по размещению публикаций на всевозможных порталах.

Я хотела бы вам предложить взаимовыгодное партнерство. До того как приступить, я для вас создала опросник, который поможет выяснить абсолютно все детали совместной работы: https://forms.gle/HvhoZxeE7UWoUfR17

Опросник не долгий, занимает не больше 3 мин. Ваши ответы могут помочь форсировать наше сотрудничество и также прояснить всю информацию.

Заблаговременно спасибо за заполнение опросника, еще надеюсь на плодотворную совместную работу.

В случае, если у вас есть любые вопросы по поводу опросника или чего-то иного, не стесняйтесь установить связь со мной по почте hello@startpartners.ru


С уважением, Ирина
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні