Малолітній син утік від батька, поліція оштрафувала матір

0
1
Малолітній син утік від батька, поліція оштрафувала матір
Жінка відлучилась у справах і залишила дитину з батьком. Однак той не вгледів за сином. Столична поліція визнала це виною матері.

Про це повідомляє Корреспондент.

Учора, 20 травня, у столичному метро поліція помітила розгубленого восьмирічного хлопчика. З'ясувалось, дитина загубилась. Батьків розшукали. Як стало відомо, хлопчик утік з-під нагляду батька, але правоохоронці вирішили, що це вина матері і склали протокол саме на неї.

"Жінка залишила сина з молодшою ​​дочкою і з батьком, а сама пішла у справах. Хлопчик самостійно вийшов з квартири і пішов її шукати. Правоохоронці повернули хлопчика мамі, зараз із ним все гаразд", - заявили у поліції Києва. З мамою провели профілактичну бесіду.

Бесідою не обмежились - відносно жінки склали адмінпротокол за невиконання обов'язків з виховання дітей. У діях батька, який не встежив за сином, причин для "профілактичної бесіди" чи адміністративного протоколу поліція не вгледіла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні