Назвали 5 знаків Зодіаку, які ніколи не виконують обіцянки

0
-5
Назвали 5 знаків Зодіаку, які ніколи не виконують обіцянки
Фахівці з астрології назвали знаки Зодіаку, які схильні забувати про дані обіцянки.

Про це пише Уніан.

Близнюки
Близнюки прагнуть зробити життя ближніх яскравішим і кращим. Вони можуть набудувати хмарочос планів, з яких у реальності навіть мазанки не вийде. Надто часто ці люди дають обіцянки, які вони не можуть виконати.

Терези
Представники цього знаку намагаються всім вгодити. Їм комфортно, коли всі залишаються задоволеними. Через це вони просто всипають свій життєвий шлях пустопорожніми обіцянками. А ще люблять за допомогою цього поманіпулювати іншими людьми.

Водолії
А от Водолії часом тримають дане слово. Щоправда виконання обіцянки для них залежить від її складності. Якщо це вимагатиме від них хоча б трішки зайвих зусиль, вони просто здадуться, мотивуючи, що «це неможливо». А вже за кілька секунд Водолій зробить дурня з вас - вестиме себе так, ніби ніколи нікому нічого не обіцяв.

Риби
Риби - добрі. Ну немає у них бажання засмучувати інших людей. Відповідно, вони цього всіляко намагаються уникнути. Саме тому Риби часто обіцяють золоті гори, а потім зникають, щоб не розчаровувати.

Раки
Раки брешуть свідомо. Солодка брехня замість гіркої правди - їхнє життєве кредо. Вони постійно намагаються комусь догодити, а тому свідомо кажуть людям те, що ті хочуть почути. На жаль, як правило, доводиться брехати. Однак Раки вважають таку манеру поведінки правильною.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні