Як отримати гроші за фіксацію правопорушення на дорозі

2
8
Як отримати гроші за фіксацію правопорушення на дорозі
В Україні хочуть зробити нововведення, яке дозволить користувачам смартфонів фіксувати правопорушення, що сталися на дорозі.

Про це пише Твоя машина.


Для того, аби зменшити кількість порушень на дорогах, МВС розробило декілька способів. Вони хочуть встановити камери фото та відео фіксації трьох типів, посилити законодавчі приписи та поліпшити дорожню інфраструктуру.

На даному етапі увага зосереджена на розробці одного з пунктів, щодо використання смартфона, як засобу фіксації дорожніх правопорушень. Телефон, який прикріплений під лобовим склом може зафіксувати порушення. Водієві варто лиш клікнути на екран, записавши відео у 30 секунд і після відправити це у поліцію.

Такі відео дозволять поліції створити протокол і порушника буде притягнуто до відповідальності Такий вчинок дозволить встановити мільйони дорожніх камер, які будуть слідкувати за іншими учасниками дорожнього руху.

Якщо такі нововведення приживуться, то водії, які будуть повідомляти про порушення інших, зможуть отримувати бонус у 10% від розміру штрафу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ти "настукаєш", на тебе " настукають".Розводять "стукоферму"
Відповісти
Саме таким чином в Німеччині минулих сторіч позбулися правопорушень.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні